Previous Page  3 / 7 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 3 / 7 Next Page
Page Background

Aus dem Suppentopf

Soups

Alt Wiener Suppentopf

8,40

Hühnerfleisch, Tafelspitz, Karotten, Lauch, Grießnockerl, Nudeln

„Viennese style“ soup: chicken, boiled beef, carrots, leek, semolina dumplings, noodles

Ungarische Gulaschsuppe

5,90

mit 1 Semmerl

Hungarian goulash soup with 1 roll

Bärlauchcremesuppe

mit Safr

an-Grießknödel

5,80

Cream of wild garlic with saffron-semolina dumpling

Wiener Erdäpfelsuppe

5,30

mit Steinpilzen und Speckwürfeln

Viennese potato soup with cèpe mushrooms and diced bacon

Klare Rindsuppe

4,40

mit Frittaten, Leberknödeln oder Grießnockerln

Consommé of beef with sliced pancakes, liver dumplings or semolina dumplings

Semmerl | Brot

1,40

Roll | Bread

Korngebäck | Salzstangerl

1,60

Grain roll | salted roll

Vegetarisch/Vegan

Vegetarian/Vegan

Bärlauch-Risotto

9,80

mit geschmorten Schalotten und gebackenem, weichen Ei

Wild garlic risotto with braised shallots and baked, soft-boiled egg

Wiener Krautfleckerl

8,90

mit Blattsalat

Viennese square noodles with white cabbage and lettuce